tag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post2709298334420253893..comments2024-03-23T12:06:34.822+01:00Comments on Glutenfri matblogg: Snickers iskakeElisabethhttp://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-43235046404759172222015-07-09T00:37:07.684+02:002015-07-09T00:37:07.684+02:00Nok en gang: tusen takk!! :D -Både for oppskrift o...Nok en gang: tusen takk!! :D -Både for oppskrift og tipsom sjokolade!! Jeg må jo bare forsøke denne til kavaleren kommer i helga :DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-91771161284685077142015-07-06T23:34:04.139+02:002015-07-06T23:34:04.139+02:00Karamellen må brukes ganske raskt. Har du den i kj...Karamellen må brukes ganske raskt. Har du den i kjøleskapet stivner den. Veldig godt å lage karameller med hakket mandler i 😉Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-3407794545747567462015-07-06T23:29:36.046+02:002015-07-06T23:29:36.046+02:00Ja beklager, har ikke kommet så langt. Men her har...Ja beklager, har ikke kommet så langt. Men her har du en knallgod oppskrift (uten bilder) 125 gr tagatesse, 100 gr meierismør, 100 gr fløte. Smelt tagatessen på svak varme, rør hele tiden. Kok opp fløte i en annen panne. Bland desse to og rør til gyllen farge på svak varme. Ha så i smøret og kok i 5 min. Håper dette var forståelig. Tips: cloetta sjokoladen er sukkerfri og kjempegod (finnes på bla Kiwi)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-3204833107286766292015-07-06T23:21:39.603+02:002015-07-06T23:21:39.603+02:00Tusen takk for raskt svar!
Jeg lette etter oppskr...Tusen takk for raskt svar! <br />Jeg lette etter oppskrift på karamellsausen på sida di, men fant den ikke...men da får vi se om jeg ikke får det til likevel :)<br />Det blir nok Snickersiskake i helga.. ;-) Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-40989246262062388792015-07-06T12:23:22.395+02:002015-07-06T12:23:22.395+02:00Hei. Nr 1: ja det stemmer, du kan sikkert bruke ku...Hei. Nr 1: ja det stemmer, du kan sikkert bruke kun sukrin også, men jeg liker ikke så godt smaken av den, så synest det er greit å "vanne" den ut med tagatesse. . Kunne brukt kun tagatesse også, men den er så dyr, så pleier å blnde tagatesse og sukrin.<br />Nr 2: Jeg pisker egg/tagatesse og fløte/gelatin godt sammen i maskin, da blir isen fyldig og fin. NB: om den skal være helt sukkerfri kan du feks prøve å smelte sukkerfri sjokolade å ha i. Om du skal lage karamelle er det kun tagatesse av sukkererstatninger som karamelliserer. Om det finnes sukkerfri karamelle å kjøpe vet jeg ikke. Lykke til :)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-77831780809581973942015-07-06T09:49:41.084+02:002015-07-06T09:49:41.084+02:00Hei! Har lyst til å prøve denne til noen med diabe...Hei! Har lyst til å prøve denne til noen med diabetes:)<br />To spørsmål:<br />1.Bruker du halvt om halvt med vanlig Sukrin (rød pose) og tagatesse i bunnen, men bare tagatesse i isen -har jeg forstått det riktig da?<br />2.Visper du egg/tagatesseblandingen sammen med gelatin/fløteblandingen, eller rører du det sammen for hånd?<br />På forhånd takk for svar :)<br />SiljeAnonymousnoreply@blogger.com