tag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post7006876982253479880..comments2024-03-23T12:06:34.822+01:00Comments on Glutenfri matblogg: Kanel og vaniljebollerElisabethhttp://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-29356557393648145352014-09-20T14:07:04.419+02:002014-09-20T14:07:04.419+02:00Beklagelsen godtatt :) Beklager jeg også for at ik...Beklagelsen godtatt :) Beklager jeg også for at ikke gjæren sto i fremgangsmåten, har sikkert tenkt at det er selvfølge, men det er jo selvsagt ikke det for alle, spesielt siden bloggen er som en oppskriftsbok for barna mine, og de må ha alt skikkelig beskrevet. Fort gjort å gjøre feil ja, og gjæren er jo absolutt en viktig ingrediens. Jeg har nå redigert oppskriften. Håper ikke selskapet ditt ble ødelagt. Lykke til :)Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-89797922464025365812014-09-20T13:42:24.667+02:002014-09-20T13:42:24.667+02:00Beklager banneord..litt frustrert her før 4årings ...Beklager banneord..litt frustrert her før 4årings bursdagsselskap.. Men gjær står ikke i fremgangsmåten så da er det fort gjort å glemme.. Igjen, beklager sint innlegg.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-55983916557373916302014-09-20T11:54:34.719+02:002014-09-20T11:54:34.719+02:00Det er virkelig ufint å kommentere på den måten, d...Det er virkelig ufint å kommentere på den måten, det er ikke nødvendig med banneord. Viss du leser oppskriften SKIKKELIG ser du at det står 25 gr gjær med parantes om at du kan gjerne bruke tørrgjær, da det er det jeg bruker. Du må veldig gjerne kommentere på bloggen min, men forhold deg til vanlig folkeskikk ellers blir innleggene dine slettet. Mvh Elisabeth Elisabethhttps://www.blogger.com/profile/16437854996499532127noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3520093373025341442.post-55459845181092948162014-09-20T11:37:04.017+02:002014-09-20T11:37:04.017+02:00Når man følger en oppskrift så er jævelig fint vis...Når man følger en oppskrift så er jævelig fint vis alle ingrediensene er med i fremgangsmåten... Gjær for eks.!!!Anonymousnoreply@blogger.com