En sunnere variant av pannekaker.
Du trenger:
1 dl ertemel
1 dl glutenfritt mel, fint (er sikkert fint å bruke grovt også)
1/2 dl mandelmel
3 egg
2 ts himalayasalt
6 dl melk
2 ss smeltet smør
Bland alle de tørre ingrediensene i en bolle
Her ser du ertemelet til venstre, ertemel har en herlig grønn farge. Himalayasaltet ligger oppi ertemelet (det er rosa). Er det ikke morsomt med fargerik matlaging ? Til høyre ligger fint glutenfritt mel (semper bruker jeg) og øverst i bildet er det mandelmel.
Ha i melken litt etter litt. Det er viktig å begynne med lite, røre ut alle klumper før du har i mer. Ha i eggene og rør godt. La så røren stå i 10-15 minutter og svelle før du har i 2 ss smeltet smør tilslutt.
Stek pannekakene på middels varme med litt smør i pannen
Herlige lysegrønne pannekaker. Nydelige med blåbærsylte på
Her er bilde ev ertemel og mandelmel. Begge to er kjøpt på IHERB
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)