Er det ikke morsomt at man kan nesten hva som helst å koke så har man grøt ?
Her er et alternativ på en grøt som er så stappfull av næringsstoff som det går an og likevel er den mettende og kjempegod.
1 dl glutenfri havregryn
1/2 dl knuste linfrø (eller hele)
1/2 neve gresskarkjerner
1/2 dl solsikkerkjerner
1/2 neve hakkede mandler eller andre nøtter
klype himalayasalt eller vanlig salt
1 ts kardemomme
ca 3 dl melk eller nøttemelk. Oppskriften på mandelmelk finner du HER og hasselnøttmelk HER
Kok sakte opp og ha ev i mer melk om grøten blir veldig tykk.
Ha grøten over i skål og la den bli litt kaldere før du har i fra v: knuste chiafrø, rice bran og hempfrø uten skall. Grøten bør være lunken når du har i supermaten for å beholde næringstoffene.
Server med en god sprut agave. Deilig.
Jeg bruken denne agave typen. Som jeg kjøper på IHERB HER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)