Om meg


BLOGGEN ANBEFALT I ALLERS

OPPDATERING OM MEG 2014

Dette er meg

JEG OG MIN DAGLIGE RUTINE MED SUPERMAT

Meg og Teodor

Kosthold

Bilder

Gudmor

Div bilder

REISEBREV FRA KROATIA FRA ET GLUTENFRITT STÅSTED

7 kommentarer:

 1. Hei
  Jeg har nå utviklet en tjeneste med kalkulering av allergener på mine oppskrifter på www.matoppskrift.no, hvor mer enn 34.000 oppskrifter har definert ut allergener. Hver oppskrift med allergener er markert ut. Disse har og fått eget søk hvor inntil 2 allergener kan utelukkes foreløpig. http://www.matoppskrift.no/sider/sokemaskin.asp?valg=allergensok
  Ønsker derfor noen tilbakemeldinger på dette. Har du eller evt dine lesere noen innspill? Tjenesten er utviklet pga innspill fra lesere og min egen sykdom.
  Mvh
  Knut Pettersen

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette høres jo kjempebra ut, har savnet noe slikt. Lykke til :)

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei,
  Mitt navn er Christian Isaksen og jeg jobber for Neeach. Neeach er et sosial nettverk for alle som er glade i mat. I den forbindelse har en av våre brukere spurt om vår hjelp. De ønsker å etablere seg i Norge og leter etter noen til å teste ut deres glutenfrie produkter og skrive om det på Neeach. Bloggposten kan selvfølgelig også postes på din egen blogg. Varene vil bli sendt gratis til deg. Som en bonus, kan jeg også nevne at vi har en konkurranse gående på Neeach som premierer beste artikkel med $250. Her er link til firmaet som sender produktene, http://www.amyskitchen.co.uk/ og en link til konkurransen på Neeach, https://www.neeach.com/the-neeach-food-article-competition-is-open/280/ , håper dette kan være interessant for deg. Jeg kan kontaktes på christian@neeach.com, dersom du skulle ha noen spørsmål.
  Mvh
  Christian A Isaksen

  SvarSlett
 4. Vet ikke om dette er rette sted å komme med følgende spørsmål, men jeg lurer på hvorfor det brukes xylitol i oppskriftene ? Er ikke det kunstig søtningsmiddel og ikke noe bra ?? Jeg sliter med sensitiv mage og er litt redd for å bruke det.

  SvarSlett
 5. Hei. Kunstig søtning er diskutert hvor bra det er, i mine øyne er det bedre enn sukker. De som har diabetes og lever lavkarbo må kutte på vanlig sukker og kunstig søtning er da et alternativ. Det beste er selvsagt om du klarer å kutte ut all søtning. Om du er sensitiv må du være forsiktig å prøve deg frem, feks tagatesse er det mange som reagerer på men det er den som er mest lik i smak og karamelliserer som sukker, mens sukrin er bedre for magen men smaker litt annerledes. I oppskriftene som står xylitol kan du bruke både tagatesse, sukrin og vanlig sukker. Det er bare ment som en alternativ oppskrift for de som ikke kan eller vil bruke sukker ��

  SvarSlett
 6. Hei.
  Jeg holder på å dra i gang et nytt forum i kategorien mat og drikke, kulinariskforum.no.
  I den forbindelse setter jeg opp en egen spalte hvor det publiseres intervjuer med matbloggere, helsebloggere og bloggere innen drikkesjangeren (blogg.kulinariskforum.no).
  Kunne dette være av interesse? I så fall så ta kontakt på post@kulinariskforum.no så sender jeg over en oppstilling av spørsmål for intervjuet.
  Med vennlig hilsen
  René Munthe Eik

  SvarSlett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...