Glutenfri "Annas" sjokoladekake med karamellsmørkrem og marsipantrekk. Detaljer i sukkerpasta.
Geleen er hjemmelaget sitrongele.
Båten er inspirasjon av konfirmanten sin egen båt "Hallvardson"
Jeg har aldri slitt så mye med en kake før, det var svært varmt denne dagen og marsipanen rett og slett smeltet mellom fingrene. Når marsipan blir varm, blir den myk og nesten umulig å jobbe med, så en får ikke de rette linjene en gjerne vil ha. Så dagens moral er, ikke lag marsipankake med detaljer når solen skinner.
En annen ting jeg ikke liker er at jeg måtte bruke streng til rekkverk, så kaken blir ikke 100 % spisbar, noe som jeg har hatt som mål med alle kakene jeg lager, at hele kaken skal kunne spises.
Kaken ble god og konfirmanten ble fornøyd, så det er nok mest ris til egen bak ;)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)