torsdag 14. august 2014

Oppdatering om meg

Jeg er ikke lenger 34 år, men blitt 37 !!
Jeg liker fortsatt å blogge, og har utviklet meg en del innen kakepynting, det tror jeg dere ser fra gamle bilder til nyere kaker. Det er en del teknikker som kommer etterhvert, og det er bare å øve og øve.
Jeg har fått diagnosene ME og fibromyalgi, det er ikke så mye jeg klarer i min jobb som hudterapaut, men finner mye glede og terapi i matlaging, selvom det kan bli slitsomt det også.
Kakedekorering er en fin hobby når en ikke klarer så mye, da en kan lage litt og litt og ta det igjen senere når det passer.
Jeg får noen av kakeoppskriftene mine i 2 kommende bøker, så det blir spennende, en lokal bok og en litt større kakebok.
Jeg er fortsatt opptatt av at glutenfri mat ikke skal være vanskeligere enn vanlig kosthold, her i familien lever vi stort sett glutenfritt selv om det bare er et barn (les ungdom) som har cøliaki. Unntaket er brødmat.
Det var stor stas når den glutenfrie grandiosaen kom på markedet........ det er veldig greit å ha enkle alternativer også til travle dager med skole, fotball osv
Jenta vår har også fått intoleranse for melk, så det er en utfordring, men det går bra med laktosefrie produkter, så det går nok bra det også. Jeg håper det markedet kan ha samme utvikling som det glutenfrie, som siden vi begynte med det bare har økt.
Jeg kjøper mye glutenfritt på den amerikanske nettbutikken IHERB (bruk gjerne min private kode TOG908 og få rabatt på ditt første kjøp)
Vi har fortsatt hunden vår Teodor, men er sluttet å blogge om han siden jeg synest matlagingen tok helt over her på bloggen, det var da like greit å lage det til en ren matblogg, det blir da enklere for dere å finne frem også innbiller jeg meg.
Så slik er det, så får vi se hvordan livet utvikler seg til neste gang jeg oppdaterer :)
En fin helg ønskes dere alle :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...