KARRI/KYLLING/PASTA SALAT
Glutenfri pasta (eller vanlig)
Grillet el stekt kylling
Salat ingredienser (her er isbergsalat, sukkererter, agurk, mais, fetaost)
1boks rømme
1 ss majones (kan sløyfes)
ca 1 ts salt
ca 1/2 ts pepper
ca 1/2 ts paprika
ca 2 ts karri
Start med å kok pasta etter anvisning på pakken. Avkjøl.
Om det skal gå fort kan du skylle pastaen i kaldt vann
Bland rømme, majones og krydder i en bolle.
Dette er ca mål med krydder til en pk rømme.
Om du lager en stor salat, må du nok bruke 2 bokser rømme og dertil mer krydder.
Du må også smake til dressingen, det kan være du vil ha mer karri osv
Rensk en ferdig grillet kylling, eller stek kyllingfilet. Husk da at kyllingen må være kald før du har den i salaten.
Jeg bruker vanligvis bare ferdig grillet kylling, da det er veldig enkelt.
De fleste butikker har det, og det finnes mange merker.
Lag vanlig "grønn" salat med de grønnsaker du liker.
Her har jeg rensket kyllingen også.
Fyll på med kald pasta, her kan du bruke hvilke som helst du vil, fullkorn, fin osv
Mengde bestemmer du selv og avgjør hvor stor salt du vil ha. Her er kanskje ca 250 gr.
Fyll på med dressingen, rør godt og oppbevar salaten i kjøleskapet i tett boks.
Neste dag kan det være salaten har "tørket" inn litt, pastaen trekker til seg fuktighet, da fyller du på med litt fersk rømme.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)