torsdag 12. april 2012

Kjøttboller med chili




1 karbonadedeig
1 egg
1-2 ss knuste linfrø
2 ss potetmel
1 ss knuste chiafrø
salt
pepper eller peppermix
chilipowder
gurkemeie
(krydderet må du smake til så sterkt som du liker det)





Bland alt i en bolle, tilsett litt melk om det trengs mer veske





Da blir det slik. Farsen skal være lett å jobbe med, ikke hard. Klissete vil det være uansett





Trill små boller og rull de i glutenfri strøkavring, blandet med salt og pepper







Stek i meierismør og rapsolje

Dette blir nydelige kjøttboller som du kan ha sammen med pasta, supper, gryter eller bare alene....


2 kommentarer:

  1. Nam! Og jeg som har chiafrø fra iHerb på vei også, må prøve det i kjøttboller eller burger. Spennende. Takk for tips :)

    SvarSlett
    Svar
    1. En ny verden opner seg he he, har funnet ut at chia kan brukes i "alt"

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...