fredag 4. mai 2012

Jeg kjøper på IHERB 5

Xylitol i ren form.
Xylosweet er erstatning for raffinert sukker. 1/3 av kalorier i forhold til sukker.
Anbefalt for diabetikere. Lav GI. Anbefalt av tannleger. Får "kald" smak i munnen, men ikke så mye som sukrin synest jeg.  Den følelsen forsvinner når du bruker det i varm mat. Bruker det som erstatning alle steder jeg har brukt vanlig sukker.

Kjøp HER
Godteri !!! Barna likte ikke disse, men posen får ikke fred ifra meg. Synest de var kjempego.

Kjøp HERVaniljeekstrakt.

Kjøp HER


Quinoa. (uttales visst kin-wah) Frø som blir dyrket i Andesfjellene. Glutenfri. Erstatter ris, poteter og pasta. Bruk kokte quinoa der du ellers ville brukt desse. Kjempegodt i grøt sammen med bla bokhvete. Inneholder masse proteiner, kalsium, vitaminer og mineraler. Quinoa er absolutt Superfood.

Kjøp HER


Mandelmel. Brukes i kaker og brød, i hjemmelaget marsipan mm

Kjøp HERCamu camu. En frukt fra Sør- Amerikas regnskog. Inneholder 30-60 % mer c-vit enn appelsin. Bra for immunforsvaret. Skal ikke brukes av gravide. En særegen syrlig smak, som jeg personlig ikke liker. Blander gjerne i et glass vann og styrter. Finnes også i kapsler.

Kjøp HER

Probiotic. Godt for mage og tarmsystemet.

Kjøp HERLinfrøolje. Rik på omega 3, inneholder også omega 6. 1 ss hver dag med en rå sjokoladebit etter for å døyve smaken he he. Gjør underverker for tørr hud. Behandling innenfra !!

Kjøp HER


Bringebærgodteri. Minner litt om den røde lakrisen vi kjøper her hjemme. Denne falt i smak både for store og små

Kjøp HER4 stk vanilje shake.  Måltidsertatter. Om du liker tynn vaniljesaus så er dette tingen for deg. Ok når en er på farten.

Kjøp HER


Hel bokhvete. Bokhvete er en urt, ikke i slekt med hvete i det hele tatt, derimot er den i slekt med rabarbra. Denne bruker jeg mye i grøt. Også i brød og rundstykker er et godt. Nøtteaktig smak. Metter veldig godt. Glutenfri. Inneholder mye bla stivelse, protein og jern mm

Kjøp HERIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...