søndag 8. september 2013

IHERB tips, også en del glutenfritt

 
 
Vi er stadig på jakt etter gode glutenfrie produkter. Denne frokostblandingen er midt i blinken, den er søt og god og trenger ikkke ekstra sukker i bollen.
 
 Denne er også god og den er laget av quinoa, en av de mest næringsrike matvarene vi har.

Har du hørt om Epsom salt ? Stjernene bader i det for å stramme opp kroppen før premierer, det trekker ut avfallstoff fra kroppen og det kan til og med blandes ut i vann og drikkes, det skal rense systemet, virke lakserende ved forstoppelse og det er rikt på mineraler
Min datter lurte på om jeg var blitt så gammel at jeg brukte pilleboks, men denne har så store bur, at det var genialt å putte supermat i den, så slipper jeg å ha med masse store bokser på tur
Quinoamel har samme næringsegenskapene som quinoa i hel form. Bruk det i brød, vafler, pannekaker, bakverk der du vil øke næringsverdien
Denne flasken er myyye mindre enn den ser ut, men det er supert å bruke E vit på sår, tørr hud, også acner.Dette er en ferdig blandet juice full i supermat og en antioksidantbombe uten like. Inneholder aloe vera, gojibær, mangosteen, acai, camu camu, noni og maqui. Kan det bli bedre ? Antioksidanter er bra innen antirynke og for immunforsvaret.

Tynne glutenfri riskjeks. S
upre til ost


En slags saltstenger, men skikkelig grove og litt tykkere enn vanlig saltstenger med hvete. Også glutenfri.
Kan ta med et tips som ikke har med mat å gjøre også, disse kloene synest jeg er de beste for å fjerne flott, slipper å ta bort i flåtten, for det synest jeg er skikkelig ekkelt. Kommer i en pose med 2 stk i forskjellig str.

Godteri, ikke sukkerfri men glutenfri og med naturlige smaker.
En til med litt andre smaker

Redmond clay, en spesiell leire som kan brukes som ansiktsmaske men også som et kosttilskudd. Du kan blande den med litt vann og ha den på insektstikk, blåmerker, acner og sår hud.
Som kosttilskudd blander du en ts leire i et glass vann el juice og drikker. Dette renser tarmene og tilfører kalsium, magnesium, jern mm. Leiren virker som en svamp i tarmveggene og trkker ut avfallstoff.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...