Ja, da måtte altså jeg også prøve å lage disse munnfullene med kake som jeg ser overalt på blogger nå for tiden.
Her er da min variant, og de ble kjempegode, mektige og søte, og jeg ser absolutt for meg at de kan passe i feks et selskap.
Jeg stekte en toro langpanne sjokoladekake, avkjølte den helt og smuldret opp kaken
Så laget jeg vanlig glasur med oboy, melis, vann og vaniljeekstrakt. Bland glasuren godt inn i kakesmulene. Jeg grovhattet litt hasselnøtter også å hadde i.
Kna deigen godt sammen...
...og trill små kuler av den som du deretter setter på en pinne. Her brukte jeg plastpinner som jeg har hatt liggende all den tid. Sett hele formen i fyseren. Jeg hadde ikke sjokolade til pynten, så kakene sto i fryseren helt til neste dag.
Bland kokesjokolade med litt fett (brukte flott matfett her) i en skål og varm opp sakte over vannbad til sjokoladen er helt smeltet
Dypp kakekulene i sjokoladen
Kan være greit å rulle de rundt i en skje for å få bort overflødig sjokolade
Dryss så på den kakepynten du vil ha før sjokoladen stivner
Sett gjerne formen i kjøleskapet før du skal server
Nydelige cake pops :)
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Lekkert! :-)
SvarSlettTekker :)
Slett