lørdag 7. juli 2012

Cake pops

Ja, da måtte altså jeg også prøve å lage disse munnfullene med kake som jeg ser overalt på blogger nå for tiden.









Her er da min variant, og de ble kjempegode, mektige og søte, og jeg ser absolutt for meg at de kan passe i feks et selskap.



Jeg stekte en toro langpanne sjokoladekake, avkjølte den helt og smuldret opp kaken


Så laget jeg vanlig glasur med oboy, melis, vann og vaniljeekstrakt. Bland glasuren godt inn i kakesmulene. Jeg grovhattet litt hasselnøtter også å hadde i.


Kna deigen godt sammen...


...og trill små kuler av den som du deretter setter på en pinne. Her brukte jeg plastpinner som jeg har hatt liggende all den tid. Sett hele formen i fyseren. Jeg hadde ikke sjokolade til pynten, så kakene sto i fryseren helt til neste dag.




Bland kokesjokolade med litt fett (brukte flott matfett her) i en skål og varm opp sakte over vannbad til sjokoladen er helt smeltet






Dypp kakekulene i sjokoladen



Kan være greit å rulle de rundt i en skje for å få bort overflødig sjokolade



Dryss så på den kakepynten du vil ha før sjokoladen stivner



Sett gjerne formen i kjøleskapet før du skal server



Nydelige cake pops :)



2 kommentarer:

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...