tirsdag 27. januar 2015

Kyllingspyd



Kyllingfilet
1 rød chili
Fersk basilikum (går an med tørket også, men best med fersk)
1-2 fedd hvitløk
Extra virgin oliven olje
1 ss sesamolje
2-3 ss glutenfri soyaolje (eller vanlig)


Skjer kyllingfileene i strimler.
Skjer opp chili og hvitløk.
Bland alt godt i en bolle.






Dekk bollen med plast, og la stå minst noen timer i kjøleskap, helst natten over
Legg grillspydene i vann, da blir de ikke brent under steking.






Tre kyllingstrimlene inn på grillspydene.






Stek de nå litt i en panne, eller legg de på grillen.





Om du bruker stekepannen, kan du godt legge de over på en bakeplate og steke de videre i bakerovnen på ca 180 gr en stund.
Ta ut en og sjekk om de er gjennomstekte. Noen liker de veldig godt stekt og andre vil ha de saftige og fine. Dette må være opp til hver enkelt.

Server med ris, poteter, chips, salat eller det du liker best. Er veldig godt sammen med hvitløksdressing eller chilisaus.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...