Nydelig myk karamell med smak av hvit sjokolade du kan bruke til saus, kakefyll, i konfekt osv
100 gr sukker
190 gr fløte
200 gr hvit sjokolade
30 gr meierismør uten salt
maldonsalt
Smelt sukker i en kasserolle på svak varme. Ikke stress og skru opp temperaturen, du ender bare med brent karamell.
Ikke rør, bare rull sukkeret rundt i pannen til det har smeltet og fått en fin karamellfarge
Gjør klar 190 gr fløte, 30 gr smør og 200 gr sjokolade
Hell fløten over sukkeret og kok det forsiktig til karamellen (sukkeret) blir smeltet. Du kan nå røre forsiktig. Kok på svak varme
Ha i sjokoladen og smøret og rør til det løser seg opp.
Karamellen er nå ferdig.
Avkjøl.
Dryss i et par klyper maldonsalt og rør
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)