Rice crispie treats, et snacks som de bruker mye av i USA.
Det er rett og slett marshmallow og rice crispie blandet.
Lag først til formen du skal bruke med bakepapir og smør med nøytral olje eller formfett. Hvor stor form du bruker avhenger av hvor tykke biter du vil ha til slutt. Stor form så blir bitene mindre osv
Du trenger:
Marshmallow
Meierismør uten salt
Rice crispie eller anen knasende frukostblanding
Ta en pose marshmallows i en bolle som du kan ha i microen. Ha i ca 1 ss usaltet meierismør
Kjør det i microen til marshmallowen begynner å puffe seg opp. Ta ut bollen og rør. Gjenta flere ganger til det er helt smeltet. Ca 30-40 sekund hver gang i microen
Glutenfri crispie rice kjøper jeg på IHERB (bruk gjerne koden min når du logger inn: TOG908)
Du kan sikkert bruke annen frukostblanding også som er krisp.
Når jeg bruker crispie treats i kakedekorering, bruker jeg puffet ris. Den blir da lettere men ikke så knasende.
Når jeg bruker crispie treats i kakedekorering, bruker jeg puffet ris. Den blir da lettere men ikke så knasende.
Det er vanskelig å si hvor mye som skal i, det skal være så mye at all korn er dekket av marshmallow
Bland godt
Hell massen over på bakepapiret, ha nøytral olje, feks raps på hendene og bare trykk utover til du får tykkelsen du ønsker. Engangshansker med olje på er også et lurt triks.
Sett i kjøleskap til det stivner, minimum en halv time
Det er veldig lett å skjære opp med kniv.
Oppbevar i kjøleskap.
Er absolutt best samme dagen som de blir laget
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)