mandag 4. juni 2012

Pizzasnurrer



Lag pizzadeig etter DENNE oppskriften. Jeg lager gjerne dobbel deig når jeg flrst holder på. Oppvasken blir jo like stor uansett..........



La deigen heve under klede i ca 30 min.
Når jeg baker med glutenfritt bruker jeg alltid bakematten min, da henger ikke deigene slik fast.

Smør bakematten med olivenolje



Når jeg lager dobbel pizzadeig, deler jeg deigen i fire. Ellers deler jeg den i to. Form deigen til et rektangel


Kjevle ut. Jeg liker å bruke kjevle av plast av samme grunn som jeg bruker bakematte ved glutenfrie deiger.




Lag pizzafyll av det du liker best. Bre fyllet utover deigen. Det trenger ikke være tykt med fyll som det ofte er med vanlig pizza. Til dobbel deig bruker jeg 2 pk med karbonadedeig.


Rull forsiktig deigen til en pølse



Skjer opp pølsen i passende stykker og sett de på en stekeplate. Bruk kniven eller fingrene til å trykke snurrene litt utover


Jeg fikk 13 snurrer på hver plate, i alt 4 plater. Sett snurrene til heving med klede over, medan ovnen varmer seg opp til 225 gr.


Strø med ost og oregano



Stek snurrene midt i ovnen på 225 gr i 10-15 min. (min ovn brukte 14 min)



3 kommentarer:

  1. Svar
    1. He he, laget dobbel oppskrift fordi jeg skulle fryse, men de ble spist opp....

      Slett
    2. Det er et godt tegn på at maten er vellykket! :-D

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...