Deilige vaniljemuffins, glutenfrie selvsagt.
2,5 dl xylitol
200 gr romtemperert (eller bittelitt i microen) meierismør uten salt
4 egg
5 dl fint glutenfritt mel (kan også bruke hvetemel)
1 ts bakepulver
3 dl kremfløte
2 ts vaniljesukker
1 ts vaniljepulver
1 ts ekte vaniljeekstrakt
Rør smør og xylitol hvitt
Ha i eggene........
Da blir det rennende guffe...
Sikt i mel, bakepulver og vaniljesukker. Ha i fløten, vaniljepulveret og vaniljeekstrakten. Mmmm det dufter nydelig
Fyll muffinsformer 3/4 fulle, og stek midt i ovnen på 200 gr ca 10-15 min.
OBS ! husk at glutenfri bakst tar lettere farge og kan fort bli brent på toppen. Sjekk med en kakenål eller strikkepinne om den er tørr når du stikker midt i muffinsen, da er de ferdige. Legg ev en folie over på slutten av steketiden om de blir veldig mørke.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)