lørdag 18. februar 2012

Pølsegrateng med cottage cheese

"Man tager hva man haver" Veldig greit å få brukt litt rester avogtil. Og slik ble det:

Glutenfri fullkorn pasta, eller vanlig pasta
Kalkun/kylling pølser
Litt Purre
Halv boks cottage cheese
Halv kartong kremfløte
1 ss meierismør
Halv boks creme freshe
Noen rester skinke

Stek pølsene litt i pannen, for å få frem smaken.
Ha de i en ildfast form, sammen med purre, skinke (ev bacon) cottage cheese


Kok pasta etter anvisning, bland med pølsene i formen.
Ha resten av ingrediensene i en panne og kok opp. Smak til med salt og pepper. Bland alt i formen


Topp med ost, og stek på 200 gr til osten er smeltet.

Server med salat og hvitløksbrød. Rask middag og tomt kjøleskap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...