Da brukte jeg Toro langpannekake, men i en rund springform. Se bare her...
Lag kaken som det står på posen.
Legg et bakepapir i bunnen av en stor springform. Brett osgå papir rundt kanten (fest med binders), så får kaken heve seg så mye den vil.
Stek kaken nederst i ovnen, 180 gr ca 25 min. Sjekk med en strikkepinne underveis. Kaken skal være stiv utenpå men litt rå i midten. La den avkjøle helt i formen før du pynter den.
Lag smørkrem i mikser:
1 pk melis
200 gr romtemp. smør
4-5 ss melk, juice el lign
1 pipette stevia english toffee eller annen smaksetting
2 ts vaniljesukker
oboy til du får ønsket farge.
til notene tok jeg litt smørkrem til sides og farget mørk med wilton svart farge.
Del kaken i 2, kan være litt vanskelig siden den er løs i midten. Legg en tykk kant med smørkrem rundt hele kanten på bunnen, og fyll vaniljekrem inni. Legg lokket på kaken oppå og pynt med smørkrem oppå og rundt.
For å få notelinjene noenlunde rette, la jeg en ren linjal å streke etter. Fyll smørkrem i en sprøytepose og bruk en tipp med lite rundt hull.
Toroposen er vel ikke glutenfri?
SvarSlettHilsen Tonje:)
Hei. Jo det er den :) :) Du kan søke på toro.no klikk på produkter, kaker og desserter, allergi -kryss på glutenfri, og rull nedover siden, så finner du toro langpanne sjokoladekake. Men er du uheldig og ikke kan spise hvetestivelse, så kan du ikke spise denne. Men den er glutenfri ja :)
Slett