Her er oppskriften på en superenkel salat med bare 3 ingredienser
Denne er supergo som pålegg på all slags brødmat, og er en slager på koldtbordet.
Den er også naturlig glutenfri
Du trenger 1 pk ekte majones
5-6 hardkokte egg
1 boks pillede reker. Det absolutt beste er jo dersom en bruker store ferske reker da....
salt og pepper
I oppskriften står det også en halv purre, men jeg synest det blir altfor sterk smak, men dette er jo smak og behag.
Kok egg og skrell de. De må være helt kalde før du skjerer de opp i små biter.
Bland reker og egg
Bland i majones og ev purre
Krydre med salt og pepper, så er det bare å "høgge" innpå. Oppbevar i tett boks i kjølsekap så holder den seg 3-4 dager
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
onsdag 7. mars 2012
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)