onsdag 7. mars 2012

Egg og reke salat

Her er oppskriften på en superenkel salat med bare 3 ingredienser
Denne er supergo som pålegg på all slags brødmat, og er en slager på koldtbordet.
Den er også naturlig glutenfri



Du trenger 1 pk ekte majones
5-6 hardkokte egg
1 boks pillede reker. Det absolutt beste er jo dersom en bruker store ferske reker da....
salt og pepper
I oppskriften står det også en halv purre, men jeg synest det blir altfor sterk smak, men dette er jo smak og behag.

Kok egg og skrell de. De må være helt kalde før du skjerer de opp i små biter.



Bland reker og egg


Bland i majones og ev purre




Krydre med salt og pepper, så er det bare å "høgge" innpå. Oppbevar i tett boks i kjølsekap så holder den seg 3-4 dager

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...