Blomkålsuppe
4 dl vann
1buljongterning
1 ts himalayasalt
1 hode blomkål, skjer i mindre buketter
kok dette i 4-5 min i en kasserolle
Ha i 3 dl melk
2 toppa ss maisennamel (eller vanlig hvetemel)
2 dl melk
bland maisenna med kald melk og rør ut klumper, før du har det i pannen sammen med vannet, melken og blomkålen.
1 ss sukrin tilslutt ( kan sløyfes)
smak til med mer himalayasalt og sort pepper
Kok på svak varme til suppen tjukner til ønsket konsistens. Når jeg koker til hele familien, dobler jeg porsjonen med væske men samme mengde blomkål.
Server gjerne med loff eller hvitløksbaguetter. Se tips for glutenfritt hvitløksbrød under posten baking
1buljongterning
1 ts himalayasalt
1 hode blomkål, skjer i mindre buketter
kok dette i 4-5 min i en kasserolle
Ha i 3 dl melk
2 toppa ss maisennamel (eller vanlig hvetemel)
2 dl melk
bland maisenna med kald melk og rør ut klumper, før du har det i pannen sammen med vannet, melken og blomkålen.
1 ss sukrin tilslutt ( kan sløyfes)
smak til med mer himalayasalt og sort pepper
Kok på svak varme til suppen tjukner til ønsket konsistens. Når jeg koker til hele familien, dobler jeg porsjonen med væske men samme mengde blomkål.
Server gjerne med loff eller hvitløksbaguetter. Se tips for glutenfritt hvitløksbrød under posten baking
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)