torsdag 26. januar 2012

Risboller

Denne oppskriften har jeg også fått med min svigerinne Annelie.

ca 60 stk

2 egg
6 ss sukker

Pisk eggedosis

3 ts vaniljesukker eller litt vaniljepulver
1 dl kremfløte

Miks alt sammen litt med mikseren

1 plate lys melkesjokolade
1 plate lys kokesjokolade
1/2 pk delfiafett

Smelt dette i en panne. Ha den varme sjokoladeblandingen i eggedosisen og miks til det blander seg.

Hell gjerne over i en større bolle og tilsett puffet ris. Ca 3 l. Men all risen skal være dekket av sjokolademassen.

Jeg pleier å fordele bollene med en spiseskje i muffinsformer. Sett i kjøleskap.
Holder seg i kjøleskapet noen dagen, men det beste er å fryse de. De tiner veldig fort......

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...