Denne oppskriften har jeg også fått med min svigerinne Annelie.
ca 60 stk
2 egg
6 ss sukker
Pisk eggedosis
3 ts vaniljesukker eller litt vaniljepulver
1 dl kremfløte
Miks alt sammen litt med mikseren
1 plate lys melkesjokolade
1 plate lys kokesjokolade
1/2 pk delfiafett
Smelt dette i en panne. Ha den varme sjokoladeblandingen i eggedosisen og miks til det blander seg.
Hell gjerne over i en større bolle og tilsett puffet ris. Ca 3 l. Men all risen skal være dekket av sjokolademassen.
Jeg pleier å fordele bollene med en spiseskje i muffinsformer. Sett i kjøleskap.
Holder seg i kjøleskapet noen dagen, men det beste er å fryse de. De tiner veldig fort......
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)