Karbonader med chiafrø
ca 1 dl bløtlagde chiafrø
1 pk karbonadedeig (mer rent kjøtt enn i vanlig kjøttdeig)
noen klyper himalayasalt
litt pepper
1-2 egg (alt etter str)
1 fedd kvitløk
1 kepaløk
strømel (jeg brukte glutenfritt)
melk
2-3- ss potetmel
Jeg begynte med å putte løk og hvitløk i den lille kjøkkenmaskinen og brukte kniven til å finhakke desse. Ha resten av ingrediensene i og kjør til det blir en fin masse. Spe med melk, og bruk strømelet til å regulere tykkelsen. Chiafrøene "forsvinner" under steking og du merker ikke at du spiser de, men næringen er der.
Stek fine flate kaker helst i cocosolje, men kan også bruke soft.
Kjempedeilig som hjemmelagede hamburgere, med spinat, tomat , agurk og det du liker.
1 pk karbonadedeig (mer rent kjøtt enn i vanlig kjøttdeig)
noen klyper himalayasalt
litt pepper
1-2 egg (alt etter str)
1 fedd kvitløk
1 kepaløk
strømel (jeg brukte glutenfritt)
melk
2-3- ss potetmel
Jeg begynte med å putte løk og hvitløk i den lille kjøkkenmaskinen og brukte kniven til å finhakke desse. Ha resten av ingrediensene i og kjør til det blir en fin masse. Spe med melk, og bruk strømelet til å regulere tykkelsen. Chiafrøene "forsvinner" under steking og du merker ikke at du spiser de, men næringen er der.
Stek fine flate kaker helst i cocosolje, men kan også bruke soft.
Kjempedeilig som hjemmelagede hamburgere, med spinat, tomat , agurk og det du liker.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)