onsdag 25. januar 2012

Karbonader med chiafrø

Karbonader med chiafrø

ca 1 dl bløtlagde chiafrø
1 pk karbonadedeig (mer rent kjøtt enn i vanlig kjøttdeig)
noen klyper himalayasalt
litt pepper
1-2 egg (alt etter str)
1 fedd kvitløk
1 kepaløk
strømel (jeg brukte glutenfritt)
melk
2-3- ss potetmel

Jeg begynte med å putte løk og hvitløk i den lille kjøkkenmaskinen og brukte kniven til å finhakke desse. Ha resten av ingrediensene i og kjør til det blir en fin masse. Spe med melk, og bruk strømelet til å regulere tykkelsen. Chiafrøene "forsvinner" under steking og du merker ikke at du spiser de, men næringen er der.

Stek fine flate kaker helst i cocosolje, men kan også bruke soft.

Kjempedeilig som hjemmelagede hamburgere, med spinat, tomat , agurk og det du liker.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...