Frityrrøre
2 dl semper eller annen glutenfritt fint mel (eller hvetemel)
1 ts himalayasalt
2 dl corona øl (dette er glutenfritt) (kan bruke anet øl om det ikke skal være gf)
2 stivpiska eggekvite
Bland alt lett så ikke luften av eggehvitene går ut. Det skal være ganske fluffy.
Dypp så det du måtte behage : reker, fisk, kylling, grønsaker mm
Stek i frityr til du får en gyllen farge og la alt renne av på husholdningspapir, kan også strø litt salt på tilslutt.
1 ts himalayasalt
2 dl corona øl (dette er glutenfritt) (kan bruke anet øl om det ikke skal være gf)
2 stivpiska eggekvite
Bland alt lett så ikke luften av eggehvitene går ut. Det skal være ganske fluffy.
Dypp så det du måtte behage : reker, fisk, kylling, grønsaker mm
Stek i frityr til du får en gyllen farge og la alt renne av på husholdningspapir, kan også strø litt salt på tilslutt.
Hei. Ville bare tipse om at Corona ikke er glutenfritt, litt dumt om noen som ikke vet bedre bruker din oppskrift for å servere til noen med cøliaki f.eks.
SvarSlettVil bare innformere om at Corona øl er glutenfri.
Slett