onsdag 25. januar 2012

Frityrrøre

Frityrrøre

2 dl semper eller annen glutenfritt fint mel (eller hvetemel)
1 ts himalayasalt
2 dl corona øl (dette er glutenfritt) (kan bruke anet øl om det ikke skal være gf)
2 stivpiska eggekvite

Bland alt lett så ikke luften av eggehvitene går ut. Det skal være ganske fluffy.

Dypp så det du måtte behage : reker, fisk, kylling, grønsaker mm
Stek i frityr til du får en gyllen farge og la alt renne av på husholdningspapir, kan også strø litt salt på tilslutt.

2 kommentarer:

  1. Hei. Ville bare tipse om at Corona ikke er glutenfritt, litt dumt om noen som ikke vet bedre bruker din oppskrift for å servere til noen med cøliaki f.eks.

    SvarSlett
    Svar
    1. Vil bare innformere om at Corona øl er glutenfri.

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...