onsdag 25. januar 2012

Frityrrøre

Frityrrøre

2 dl semper eller annen glutenfritt fint mel (eller hvetemel)
1 ts himalayasalt
2 dl corona øl (dette er glutenfritt) (kan bruke anet øl om det ikke skal være gf)
2 stivpiska eggekvite

Bland alt lett så ikke luften av eggehvitene går ut. Det skal være ganske fluffy.

Dypp så det du måtte behage : reker, fisk, kylling, grønsaker mm
Stek i frityr til du får en gyllen farge og la alt renne av på husholdningspapir, kan også strø litt salt på tilslutt.

3 kommentarer:

  1. Hei. Ville bare tipse om at Corona ikke er glutenfritt, litt dumt om noen som ikke vet bedre bruker din oppskrift for å servere til noen med cøliaki f.eks.

    SvarSlett
    Svar
    1. Vil bare innformere om at Corona øl er glutenfri.

      Slett
  2. Vil bare tipse om at det er malt som gjør at corona ikke er glutenfritt:)

    SvarSlett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...