mandag 9. april 2012

BLT med focaccia

Etter inspirasjon fra Veronica etter en klubbkveld, med veldig god mat, fikk jeg lyst å prøve noe lignende selv, bare glutenfritt. Hun hadde litt flere ingredienser men jeg husker ikke helt hva.




Start med å lage Focaccia etter DENNE oppskriften.

Skjer kyllingfileer i 2 eller 3. Bruk knokene og press de litt flate, og legg de i en dobbel plastpose (i tilfelle lekkasje)



Marinade: 2 fedd hvitløk, salt, peppermix, paprikakrydder, chilipulver og masse olivenolje. La dette ligge på kjøkkenbenken 1 time eller 2


Stek bacon og kylling





Del det nå avkjølte focacciabrødet i biter og deretter i to



Lag pesto etter DENNE oppskriften


Legg lagvis med kylling, bacon....


Spinat og balsamico, stekte tomater, agurk eller det du vil ha.



Denne er supergod til slike smørbrød


Toppet også med skinke, kun fantasien setter grenser .... Fint å ha til lunsj eller middag en kveld


4 kommentarer:

  1. Sv: Du får se til å få i deg litt super mat/supermat da jente! :) Merker det selv mest når det gjelder overskudd og ømme muskler. Etter mye dårlig kosthold over en stund setter det seg i kroppen. Er lett å bli overbevist. Er jo ren kjemi! Ikke magi ;) God siste påskedag til deg!

    PS. Den marinaden skal jeg definitivt merke meg. *Marker* og *kopier*. Har ingen sånne basic gode marinader på lur. Takker :)

    SvarSlett
    Svar
    1. He he, ja det kan du si :) Ja trodde jeg ikke på supermat tidligere, gjør jeg det hvertfall nå etter et opphold :)

      Slett
  2. Nam! Dette så veldig godt ut!

    SvarSlett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...