søndag 1. april 2012

Nudler med svinekjøtt

Rask middag med deilige nudler.



Når vi lager glutenfritt bruker vi såkalte risnudler, kjøpes i innvandrerbutikker, helsekost og matvarebutikker.

Her er bilde av nudler og rispapir kjøpt på innvandrerbutikk.



Kok vann i feks en vannkoker, hell vannet over nudlene i en bolle og la det stå 3-4 min.



Sil av vannet i et dørslag.


Stek svinekjøtt og grønsaker hver for seg. Her er det gulrotstaver, løk, vannkastanjer, paprika og sukkererter. Husk at ertene og paprikaen skal så vidt i pannen, de må ikke overstekes. Bruk de grønsakene du har eller det du liker. Her er ingen fasit.



Bland alt i pannen og krydre. Her er det godt med mye soyasaus, vi bruker glutenfri kikkoman. Salt og peppermix. Vel bekomme :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...