mandag 20. februar 2012

Biffsnadder



Du kan feks bruke: minimais, sopp, bønner, paprika, løk, sukkererter mm og selvsagt kjøtt

Jeg kjøper biffkjøtt og skjerer det selv opp i tynne remser. Det blir faktisk billigere enn å kjøpe ferdig strimlet. La kjøttet bli romtemperert før du steker det. Del 1-2 fedd hvitløk og stek sammen med kjøttet. Stek på høy temperatur, bare noen minutter og stek kjøttet i flere omganger. Jeg bruker meierismør eller kokosolje.





Skjer grønsakene du skal bruke. Her er det fremst sukkererter, paprika, shalottløk og minimais


Stek mais og løk først. Paprika og erter skal såvidt i pannen før det er ferdig. Vil beholde crispen i de. Bland alt sammen, salt og pepper etter smak. Vi liker å servere biffsnadder sammen med råstekte poteter som du finner     HER    og soppsaus som du finner HER

2 kommentarer:

  1. Ser kjempegodt ut, bare lurer på hvor mange personer som har nytt godt av den oppskriften?
    Tenkte å servere til et lite selskap :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei. Vi pleier å være 2 voksne og 2 barn på denne. Men er vi flere øker jeg bare mengden kjøtt og grønnsaker 😊

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...