Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
mandag 20. februar 2012
Biffsnadder
Du kan feks bruke: minimais, sopp, bønner, paprika, løk, sukkererter mm og selvsagt kjøtt
Jeg kjøper biffkjøtt og skjerer det selv opp i tynne remser. Det blir faktisk billigere enn å kjøpe ferdig strimlet. La kjøttet bli romtemperert før du steker det. Del 1-2 fedd hvitløk og stek sammen med kjøttet. Stek på høy temperatur, bare noen minutter og stek kjøttet i flere omganger. Jeg bruker meierismør eller kokosolje.
Skjer grønsakene du skal bruke. Her er det fremst sukkererter, paprika, shalottløk og minimais
Stek mais og løk først. Paprika og erter skal såvidt i pannen før det er ferdig. Vil beholde crispen i de. Bland alt sammen, salt og pepper etter smak. Vi liker å servere biffsnadder sammen med råstekte poteter som du finner HER og soppsaus som du finner HER
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ser kjempegodt ut, bare lurer på hvor mange personer som har nytt godt av den oppskriften?
SvarSlettTenkte å servere til et lite selskap :-)
Hei. Vi pleier å være 2 voksne og 2 barn på denne. Men er vi flere øker jeg bare mengden kjøtt og grønnsaker 😊
Slett