Råstekte poteter er liksom luksusutgaven her i hus. Selv om det egentlig ikke er så vanskelig, så tar det litt tid om du skal lage til mange.
Om potetene er stygge i skallet, pleier jeg å skrelle de. Men med en god potet er det godt å spise skallet også.
Her måtte jeg skrelle potetene.
Stek de på varm panne til de er gyllenbrune i kokosolje eller raps.
Krydre med himalayasalt og pepper, og dryss tørket timian over. Kan godt settes i bakerovnen på svak varme til resten av middagen er klar
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
mandag 20. februar 2012
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)