Peanøttsjokolade, en av utallige rå sjokolade varianter.
Start med å smelte cocosolje over vannbad. Ta kjelen av varmen og tilsett rått kakaopulver, ev carob, det du måtte ønske av søtning (sukrinmelis, agave, FOS, stevia, honning osv) en klype himalayasalt og litt vaniljepulver gjør susen.
Ha oppi peanøtter uten salt, tøm blandingen over i former eller en skål. Jeg bruker en plastpose i bunnen, da er det enkelt å løsne sjokolade. Sett i kjøleskapet. Det går ikke lenge før sjokoladen er stiv.
Nydelig peanøttsjokolade. Oppbevar i kjøleskap, da sjokoladen er laget på kokosolje og den smelter fort.
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Namnam! Så himmelsk ut! :)
SvarSlettSå enkelt, og så godt. Nesten litt farlig å ha i hus, men det er jo sunt også da......:-)
Slett