lørdag 18. februar 2012

Rå peanøttsjokolade

Peanøttsjokolade, en av utallige rå sjokolade varianter.
Start med å smelte cocosolje over vannbad. Ta kjelen av varmen og tilsett rått kakaopulver, ev carob, det du måtte ønske av søtning (sukrinmelis, agave, FOS, stevia, honning osv) en klype himalayasalt og litt vaniljepulver gjør susen.






Ha oppi peanøtter uten salt, tøm blandingen over i former eller en skål. Jeg bruker en plastpose i bunnen, da er det enkelt å løsne sjokolade. Sett i kjøleskapet. Det går ikke lenge før sjokoladen er stiv.



Nydelig peanøttsjokolade. Oppbevar i kjøleskap, da sjokoladen er laget på kokosolje og den smelter fort.


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Så enkelt, og så godt. Nesten litt farlig å ha i hus, men det er jo sunt også da......:-)

      Slett

Tusen takk for kommentar :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...