"Man tager hva man haver" Veldig greit å få brukt litt rester avogtil. Og slik ble det:
Glutenfri fullkorn pasta, eller vanlig pasta
Kalkun/kylling pølser
Litt Purre
Halv boks cottage cheese
Halv kartong kremfløte
1 ss meierismør
Halv boks creme freshe
Noen rester skinke
Stek pølsene litt i pannen, for å få frem smaken.
Ha de i en ildfast form, sammen med purre, skinke (ev bacon) cottage cheese
Kok pasta etter anvisning, bland med pølsene i formen.
Ha resten av ingrediensene i en panne og kok opp. Smak til med salt og pepper. Bland alt i formen
Topp med ost, og stek på 200 gr til osten er smeltet.
Server med salat og hvitløksbrød. Rask middag og tomt kjøleskap.
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)