Enkel soppsaus med timian, god til alt slags kjøtt
Du trenger:
shampingjong
1 boks creme fraishe
1 ts tørket timian
2 dl vann
1/2 til 1 ts buljong
salt og pepper
smør til steking
Skjer soppen opp i passelige biter
Stek den gyllen. Jeg bruker meierismør og litt rapsolje. Meierismøret lager en ekstra god smak på sausen
Ha i 2 dl vann og buljong. La det koke et par minutter. Tilsett creme freishe og timian. Fortsett å koke det på svak varme til du får ønsket konsistens. Blir den for tjukk, kan du ha i litt mer vann. Blir den for tynn kan du ha i litt maisenna. Salte og peppre etter smak
Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat. Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som "vanlige" også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Håper du finner noe av interesse og legg gjerne igjen en kommentar, det synest jeg er hyggelig :)
søndag 19. februar 2012
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Tusen takk for kommentar :)